1 / 3
2 / 3
3 / 3

Samenvatting

De Encyclopedie van het Avontuur is een boek vol spannende onderwerpen zoals vulkanen, planeten, onderaardse gangen en machines. Je leert veel over de natuur, maar we laten je ook zien hoe je zelf iets kunt doen met wat je om je heen ziet. Bijvoorbeeld hoe je je eigen bouwwerk van hout maakt of een terrarium voor vleesetende planten aanlegt. Het boek is verdeeld in vijf onderdelen: 'De Ruimte', 'Zeeën en Oceanen', 'De Aarde', 'Planten en Dieren' en 'Machines'. De teksten zijn lekker kort zodat kinderen ze zelf kunnen lezen. De platen zijn paginavullend.

Productinformatie

Idee en ontwerp: Gianne Tillema
Schrijfbegeleiding: Pauline Buit, Onderwijskundige
Ontwerpbegeleiding: Studio Zipper, Den Haag

Taal: Nederlands
Druk: 1
Afmeting: 26,9 x 21,6 x 1,3 cm
Aantal pagina's: 80
Aanbevolen leeftijd: 4 - 12 jaar
EAN: 9789082091502
Adviesprijs: € 17,95

Recensies

Door lezers geplaatst op Bol.com:

"Precies wat de titel beloofd
Leuk boek met mooie tekeningen. In korte stukjes tekst word alles goed uitgelegd. Mijn zonen vinden het prachtig en bladeren er graag in. Het is leuk dat wanneer ze een vraag ergens over hebben, we met dit boek ze het kunnen verduidelijken. Aanrader."

"Superstoer en mooi vormgegeven!
Ik heb twee jongens van 4 en 6 en beiden zijn ze helemaal weg van dit boek. Toen ze het boek kregen, wilden ze direct van kaft tot kaft alle kennis opdoen. Trots vertellen ze vrienden over vleesetende planten en vulkanen. Iedere keer vinden ze weer iets nieuws wat hen boeit. Echt een encyclopedie voor stoere jongens dus :-) Ook voor de ouders een cadeautje om in te lezen: mooi vormgegeven, prachtige tekeningen. Topboek!"

"Voor avontuurlijke kids
Niet alleen voor jongens, ook mijn dochter vind het geweldig om erin te neuzen. Stampvol leuke weetjes en mooie tekeningen/illustraties. Je vindt in het boek veel antwoorden (over oceanen, planeten, machines, computers enz.) maar het inspireert ook om zelf op avontuur te gaan!"

"Toppertje!
kids blijven erin bladeren! heel leuk en nog leerzaam ook! Kleine kids zien weer andere dingen dan de grote, maar samen kunnen ze ermee bezig"

"Laat uw geest maar reizen door prachtige kleuren en vormen
Op elke pagina valt wel iets nieuws te ontdekken. Educatieve feiten worden gepresenteerd op een manier die de verbeelding prikkelt. Encyclopedische kennis wordt emotioneel tastbaar gemaakt. Goede resultaten en rijke kleuren, perfecte materiaalkeuze en bedrukking maken dit boek niet alleen een visuele maar ook een zintuiglijke ervaring."

"Leuk en leerzaam.
Het is een bijzonder boek. Niet twijfelen maar gewoon kopen,kopen,kopen!"

Plaats bestelling